titol

Allí ell va fer això aixina perquè si.

8 comentaris:

fan incondicional ha dit...

Buaaah tiooo, es lo millor que has escrit maaaai. Com mola, en una frase tot ahi, en serio tioo. Ma molat molt. Pasat per el meu blog que vos he enllaçat!

critic esceptic ha dit...

Sincerament opine que tot açó es fruit de la gosera de l'autor.
Simplement ha adoptat el métode dels interrogants ( qui, que, com, on, i per qué) oblidant deliberadament el "quan" per fer-lo mes atemporal. Responent cada pregunta amb la resposta mes curta posible, deixant al lector que faça el seu propi autoanalisi introspectiu pera que siga ell mateix el que responga les seues propies preguntes de la seua propia història. Però al mateix temps es fruit d'un recurs vell i massa explotat com per a que puga considerar-se ni tan sols una obra de la mes escassa relevancia literaria o artistica.

lector ocasional ha dit...

i au?
no en pipe ni una

spambot xxx ha dit...

enlarge your penis! 4 inches in only two years! amazing! visit our webshop on www.enlargeyourlittlepenisandbecomehappy.com

metacritic ha dit...

Discrepe del punt de vista del critic escèptic. L'autor si respon al quan emprant el temps passat (diu "va fer") complelant aixi el clasic recurs de les 5W ( who, when, what, where, why) A més, ens regala un "how" ( aixina) de manera gratuita, superant aquest model amb escreix.
No obstant, la motivació ulterior de l'autor a més enllà del tractament de la historia, lliurant-la completament de detalls inútils que poden distreure al lector. El seu cripticisme ens convida a imaginar les circumstancies en les quals es desenvolupa la trama fins concloure de manera rotunda amb un "perqué si".

critic esceptic ha dit...

Benvolgut metacritic.

Tu la flipes.
Amb una frase tan simple es completament impossible fer una obra literària decent. Tan sols emprar el mot "aixina" denota la manca de correcció i de vocabulari de l'autor. Segur que no té ni el mitjà. ¿Com una persona amb tan poca qualificació podria escriure alguna cosa coherent? L'únic que pot fer es una frase enigmàtica com aquesta i provar a veure si cola... No cola senyor autor, no cola.

autor ha dit...

a tot aso... "critic" no porta accent en la i ?

Indie Jones ha dit...

per cert, ixe "critic esceptic" si que no te ni puta idea d'escriure perquè no se si ell sap que crític du accent a la "i" i i escèptic el du en la "e". ahi queda eso!